Välkommen uppfödare

Här på sidan finns information som rör våra uppfödare. Allt från uppfödarmöten, blanketter, hanhundslista och div regler.

Genom att som uppfödare sända in hälsoredovisning, delta på uppfödarlista och valphänvisning etc. samtycker du till att vi lagrar dina uppgifter och sammanställer dessa i centrala register för SvHK, samt publicering på hemsida i förekommande fall. Sammanställning av hälsoredovisning distribueras  till samtliga uppfödare som själva hälsoredovisar,  samt även till en central internationell databas inom IHF

Valpannonsering

Gällande regler för att få valphänvisning via klubbens hemsida och valpinformatör kan laddas ner här intill.

För valphänvisning och annonsering av parningar och valpar, kontakta kommittén för Avel & Hälsa.

Valppaket

Som uppfödare kan du beställa ett valppaket från styrelsen Beställ här
 
Valppaketet innehåller några giveaways samt ett välkomstbrev. I valppaket finns ett erbjudande för de som inte varit medlemmar i SvHk tidigare eller under de senaste 12-månaderna, att få ett gratis medlemskap under ett år i SvHk. 
 
Skicka senast tre veckor innan utlämnandet av valparna till vilken adress valppaketen skall skickas samt hur många valppaket som avses..

HANHUNDSLISTAN

Här återfinns de avelshanar, som anmälts till SvHK och som uppfyller de krav som anges i listan. Tillägg och förändringar i hanhundslistan görs på anmälningsblanketten. Listan kommer att justeras en gång i kvartalet.

Anmälan skickas HIT

HANHUNDSLISTAN