COVID-19

Hej alla medlemmar

Inledningen på "hundsäsongen 2020" blev definitivt inte som vi kunnat föreställa oss, och vi ser mer eller mindre dagligen hur det ena arrangemanget efter det andra ställs in, och hur direktiv och rekommendationer från Regering/SKK/SBK ändras i rask takt.

Såklart påverkar detta även verksamheten i Svenska Hovawartklubben och dess lokalområden, och för närvarande har samtliga större arrangemang i klubbens regi fram till 31 Maj ställts in. Då sammankomster med max 10 deltagare, där deltagarna inte rest från andra regioner, fortfarande är tillåtna kan vissa mindre aktiviteter i våra lokalområden fortfarande förekomma.

Aktiviteter efter 31 Maj planeras för närvarande fortfarande som om de blir av, men nya direktiv kan naturligtvis snabbt förändra situationen.

Vi vill på detta sätt informera om att Svenska Hovawartklubben följer fullt ut de direktiv och rekommendationer som Regering/SKK/SBK utfärdar, och vi uppmanar er att hålla er uppdaterade via SvHK media, samt naturligtvis via:

SKK & SBK  

Förbli sunda och friska

// Styrelsen för Svenska Hovawartklubben

Välkommen till Svenska Hovawartklubbens hemsida

Svenska Hovawartklubben är en rasklubb inom Svenska brukshundklubben (SBK).
Vi är en ideell förening som syftar till att främja utvecklingen av en frisk och sund brukshund; mentalt, hälsomässigt och exteriört.
Rasklubben har ett avelsansvar och klubbens viktigaste arbete sker genom information så som hälsoredovisning från uppfödare/hundägare, utbildningar, mentaltester (MH/MT) och erfarenhetsutbyten, framför allt uppfödare emellan.
Hovawartklubben är också en plattform för gemensamma aktiviteter, inspiration, uppmuntran och råd mellan klubbens alla medlemmar.
Här på vår hemsida kan du hitta information om våra lokalområden, rasen, vad du bör tänka på innan du köper en valp, vad som är viktigt om du tänker använda din hund i avel – och mycket mer.

Har du ytterligare frågor är du varmt välkommen att kontakta oss HÄR

KÖPA VALP AKTIVITETER AVLA PÅ MIN HUND?
allafärger aktiviteterstart avlapaminhundstart

THE IHF – AT WORK AND PLAY

Watch our video, showing how the IHF works to protect our breed

 Video-Layout-with-Play-symbol

SAMARBETSPARTNER - ROYAL CANIN

A-LOGO-RC-NEW-2016-webb (1)

IHF

Skärmavbild 2019-01-16 kl. 19.42.43

SE HIT


Gräsroten
Med Gräsroten fördelar Svenska Spel årligen 50 miljoner kronor till ungdomsidrotten och föreningslivet i Sverige. Pengarna betalas ut i november och fördelas enligt ett poängsystem. Ju fler poäng, desto mer pengar till föreningskassan! Ni kan följa ert aktuella poängsaldo på
https://svenskaspel.se/grasroten

Dags att värva
Nu gäller det att få så många som möjligt att välja Svenska Hovawartklubben som sin favoritförening. Man kan välja förening på 
https://svenskaspel.se/grasroten eller i sin spelbutik. För varje krona era anhängare spelar för hos Svenska Spel växer ert saldo med tio poäng!

Choose language

 

Besökare idag: 40 | Denna månad: 988 | Totalt: 75188