OMPLACERINGAR

Vuxna hundar för omplacering

Ägaren till omplaceringshund skall vara medlem i Svenska Hovawartklubben. Klubben granskar inte de uppgifter som lämnas om hunden. Hundens registreringsnummer måste anges i meddelandet om omplacering.

Annons skickas till webansvarig.

CHEFKA'S KNOCK KNOCK, SE18383/2016

Hiro, behöver omplaceras. Han är dryga 2 år gammal. Han är kastrerad Hd A ED 0 matte berättar lite om honom här. Hiro är livlig och full av energi, han älskar att få vara med och att få arbeta. Men lika så älskar han att få mysa på soffan, helst i knät.

Men pga sjukdom klarar jag inte längre av att ge honom allt som han behöver och det har resulterat att han hittat nya arbetsuppgifter som inte passar så bra. 

Så det är med ett tungt hjärta som jag fattar detta beslut.

Hiro bör inte bo med katt och om det ska vara med en annan hund så ska den vara stabil då han lyssnar väldigt mycket på andra hundars energier.
Här kommer kontaktuppgifter till matte:
Therese.teroni.borg@hotmail.com 
Tel. 076-7680707

 Hiro okt-18 Hiro 2 okt-18

SAN MARINO KRALOVSKA STRAZ, SPKP1347/15 - SAMMY

3,5 år gammel smt hanne omplasseres. 
Sammy bor meg inntil jeg finner et nytt hjem til han, men jeg har allerede 3 hoffer og har ikke tid til å gi han den oppmerksomhet og omsorg han fortjener. 

Han har bodd i en familie med 2 barn frem til i januar, men pga et nabolag med flere utagernede hanner ble det for mye for hans daværende familie. Sammy er snill med folk (voksne og barn) og de fleste hunder, men han liker ikke usikre hunder og har selv hatt en svært dårlig erfaring med en stor lys hund som gjør at han vil utagere under noen situasjoner, spesielt mot store lyse hunder. 

I et nytt hjem trenger Sammy trygghet, klare grense, aktivitet, lek og omsorg. Han trenger rutiner og bestemt håndtering. 
Sammy liker seg ute. Han er stille og rolig i hundegården. Han har vært på kennel noen ganger og det går også kjempe bra. 

Jeg bruker å sykle en del med han og det liker han godt. 

Sammy har gjennomført MH og MT (han fikk 340 poeng totalt, men besto ikke pga kun 38 poeng på del 1) Det siste betyr ikke at han ikke er leken, det kom bare ikke frem på testen for det var omgivelsene som var mer interessante. I kjente omgivelser er han leken og har kamplyst. 


Sammy har HD-A, øyelyst uten anmerkning og frisk. Ingen skader. 
Han har fått CERT på utstilling i Norge og ble 3. beste hanne i Osby. 

Ta kontakt hvis du er interessert. Enten på PM på Facebook, telefon +47 41401992, eller på e-post margrethe (at) brukshoffet.com

SILJANHOF'S FILIP-FLYBALL, SE29245/2017

OMPLACERING

Tyvärr kommer Filip att placeras om. Mycket pga matte fått sån värk i sina leder och inte orkar med att aktivera honom. Han är en snäll "pojkspoling" men som behöver styras upp lite..

Har Du tid för en pigg och glad snart 1-årig Hovawarthane? Är Du en person med fast hand som vill ha ordning och reda på din hund och ge den bra aktivitet?

Då kanske Du är rätt person till Siljanhof´s Filip-Flyball (e. KORAD, LPI, LPII, SE UCH Swedehof´s Inter u. KORAD, RLD N, RLD F Siljanhof´s Embla-Excellent)

Du kan ringa till mig Kristina ”Kricko” Stenhols, (uppfödare) på 070-55 77 951
eller maila: kricko@siljanhofs.se och berätta lite om dig.