OMPLACERINGAR

Vuxna hundar för omplacering

Ägaren till omplaceringshund skall vara medlem i Svenska Hovawartklubben. Klubben granskar inte de uppgifter som lämnas om hunden. Hundens registreringsnummer måste anges i meddelandet om omplacering.

Annons skickas till webansvarig.

CHEFKA'S KNOCK KNOCK, SE18383/2016

Hiro, behöver omplaceras. Han är dryga 2 år gammal. Han är kastrerad Hd A ED 0 matte berättar lite om honom här. Hiro är livlig och full av energi, han älskar att få vara med och att få arbeta. Men lika så älskar han att få mysa på soffan, helst i knät.

Men pga sjukdom klarar jag inte längre av att ge honom allt som han behöver och det har resulterat att han hittat nya arbetsuppgifter som inte passar så bra. 

Så det är med ett tungt hjärta som jag fattar detta beslut.

Hiro bör inte bo med katt och om det ska vara med en annan hund så ska den vara stabil då han lyssnar väldigt mycket på andra hundars energier.
Här kommer kontaktuppgifter till matte:
Therese.teroni.borg@hotmail.com 
Tel. 076-7680707

 Hiro okt-18 Hiro 2 okt-18

CHEFKA'S NEVER WALK ALONE, SE20350/2018

Benny, Chefka's Never Walk Alone är till omplacering. Han är snart 10 månader och kastrerad. Bor runt Stockholm.
Benny är verkligen en älskvärd hund. Han gillar allt och alla, och avgudar alla andra hundar. Han är livlig, världens gladaste och har mycket energi, och han älskar att arbeta med nosen. Benny är en envis kille som kanske skulle behöva lite extra uppfostran, men det tror jag verkligen inte är något som helst problem för en hundvan. Benny är även ensamtränad för den som behöver ha honom hemma.
För er som kan vara intresserad av att ge honom ett gott aktivt liv, kontakta Tina.
Mail: tina-floren@hotmail.com 
Tfn: 0733-92 06 82

Benny 2 Benny