Aktiviteter

Här hittar du alla planerade klubbaktiviteter. För att läsa mer om ett arrangemang samt ladda ner en eventuell inbjudan så klickar du bara på rubriken. 

Genom att anmäla till arrangemang anordnade av SvHK och dess lokalområde samt tävlingsbarometer samtycker du till att SvHK lagrar dina personuppgifter och rapporterar dessa tillsammans med resultatet till SBK/SHK där så krävs, samt även till publicering på SvHK:s hemsida och i tidning i förekommande fall.

Har du idéer eller är intresserad av att kanske ordna en kurs, utbildning eller annat där hoffe-intresserade kan träffas? Kontakta då gärna någon i styrelsen och/eller ditt LO för att bolla idén och för att få ytterligare tips och råd. Samt för att få aktiviteten upplagd här på sidan.

Utställninga/Tävlingar

utstallning


Vill du representera Sverige och Svenska Hovawartklubben vid Internationella Hovawart Federationen`s IGP- och Lydnads VM i Österrike 2020?
SvHK sponsrar 2 ekipage vid respektive tävling, och tävlingskommittén utser de ekipage som kvalat in utifrån tidigare tävlingsmeriter.
Mer detaljerad information om uttagningsförfarande mm. finner du HÄR. Har du några frågor är du välkommen att kontakta Torsten, hoffe2@telia.com alt. 0708-355154.

IGP & Obedience WC Austria 2020


 annons s35

Ladda ner PDF.


 sm2020 affisch
Ladda ner PDF.


 

SM2021 

Kurser/Läger/MH/MT/Övrigt

aktivitet


vårträningar 2020mac-vector10FYzavzHKcbqrXQMS_0001

Ladda ner foldern HÄR